Uitlaatservice

Als hondeneigenaar is het mogelijk dat u uw hond niet altijd kan geven wat hij of zij nodig heeft. Vaak is dit iets waar u niets aan kunt doen. Zo kan het zijn dat u het druk heeft met werk, ziekte, kleine kinderen hebt etc. waardoor u niet altijd in de gelegenheid bent om uw hond(en) uit te laten. Speciaal daarvoor bieden wij uitlaatservice aan. 

Groepswandelingen

Op Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag zijn er 2 groepswandelingen per dag tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 uur en 15.00

Multi-Hondenplezier wandelt in de omgeving van Breda en Rijsbergen en tevens hebben wij een eigen veld op onze boerderij te Rijsbergen, waar wij naast het uitlaten ook snuffelspelletjes met ze spelen en lekker kunnen uitrazen.

Uiteraard wordt er tijdens de wandelingen rekening gehouden met de samenstelling van de groep.

Voor iedere hond staat er altijd een bak met vers water klaar en drogen wij ze indien nodig af voordat ze weer naar hun huis gaan.

Kennismaking

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare uitlaatservice voor uw hond dan maak ik graag eerst even kennis met u en uw hond. Ik leg u dan graag alles uit over de uitlaatservice en kunt u mij alles vragen.

Indien u gebruik wilt maken van de uitlaatservice sluiten we het gesprek af met het invullen en ondertekenen van het intakeformulier, sleutelovereenkomst en de algemene voorwaarden.

Wilt u meer informatie over de uitlaatservice of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Wij bieden uitlaatservice aan in de omgeving van: Oosterhout, Breda, Etten-Leur, Zundert e.o.

Multi-Dogs Uitlaatservice Skylar